Kauneus- ja terveysmatka

Porto 11 - 18 toukokuu 2020

Hintaan sisältyy

  • Lentokenttäkuljetus
  • 7 yötä omassa huoneessa
  • 4 kauneushoitoa
  • Ammattilaisten ihonhoitotuotteet
  • Täysihoito aamiainen, lounas ja päivällinen
  • Kulttuurimatka Porto
Hinta 1 990€ Per henkilö

Löydä Portugali kanssamme

Portugali tarjoaa historiaa, rantoja, luonnonkauniita alueita ja mielenkiintoisia kaupunkeja.

Tervetuloa viikoksi Porto

Jossa päivät ovat täynnä kokemuksia ja aktiviteetteja, jotka kaikki menevät kauneuden, aistillisuuden ja terveyden vuoksi. Vain pysyminen tässä kauniissa luonnossa tekee sielulle hyvää. Tule kanssamme Porto ja anna sisäinen ja ulkoinen kauneus kukoistaa!

Porto ihastuttaa monipuolisuudellaan ja rennolla ilmapiirillään. Kaupungin sydän, yli 2000 vuotta vanha historiallinen Vanhakaupunki Ribeira lukeutuu Unescon maailmanperintökohteisiin.

Joka päivä on ilo. Keskitymme kauneuteen ja terveyteen kaikilla tasoilla sekä kehossa että sielussa. Ehkä haluat vain mukavaa lomaa jokapäiväisestä elämästä tai ehkä haluat hemmotella rentouttavalla pään hieronnalla ja samalla saat hyviä vinkkejä ja neuvoja.

Tarjoamme elämyksen, jossa saat uusia kokemuksia ja tuttavuuksia. Huumori, ilo, liikkuminen ja rentoutuminen sekä tasapainoinen ruokavalio antavat harmonian, jota me kaikki tarvitsemme.


Kauneushoitoa

Erikoiskasvohoidot

Timanttihionta Mesoporaatio Kasvot ja dekoltee

Ayurvedinen Kasvojen marmahieronta

Kasvojen marmahieronta virkistää väsynyttä mieltä ja aktivoi verenkiertoa kasvojen alueella.

Spa-pedikyyri

Rentouttava suolakylpy,kuorinta,naamio,kynsien siistiminen,kovettumien poisto ja hieronta.

Luxury Spa manikyyri

Sis. Spa kylpy, kuorinta,kynsinauhat siistitään, kynnet viilataan, naamio ja hieronta. Kuivat kädet tulevat pehmeiksi.


Kultuuri

Livraria Lello

Livraria Lello Yli 100-vuotias kirjakauppa on yksi maailman kauneimmista. Sisätilojen, joissa on tummat puupaneelit ja kauniisti veistetyt kierreportaat keskellä, sanotaan inspiroivan kuuluisaa kirjailijaa J.K. Rowling kirjoittaessaan Harry Potter -kirjojaan. J. K. Rowling oli innokas kanta-asiakas Livraria Lellossa ja nautti usein uusista kirjoistaan ​​ylimmän kerroksen kirjakaupan kahvilassa. Sisäänmeno maksaa 4 euroa, mutta ne saavat sinut vastineeksi, jos ostat kirjan.

Moderna museet

Nykyaikainen museo Museu de Arte Contemporanea on kuin kuvataide. Portugalilainen nykytaide on kytketty jännittävän portoarkkitehdin Álvaro Siza Vieiran minimalistisiin rakennuksiin. Kävele kävelyystävällisessä puistossa lampien, suihkulähteiden ja ruusutarhan kanssa. Tutustu kauniiseen Art Deco -rakennukseen Casa de Serralvesin leuto sagorosa. Vieraile museon kahvilassa ja ravintolassa ja lopeta päivä jazz-konsertilla ulkona.

Palacio da Bolsa

Palacio da Bolsa vuosisatojen ajan portugalilaiset kauppa-alukset ovat ylittäneet Atlantin ja päiväntasaajan tavaroiden ja rikkauksien seurassa. Samalla kun Lissabon käytti vaurautta ja omistautui kulttuurille, taiteelle ja elämän hyvälle, Porto on jatkanut työtä ja kauppaa. Mutta vanhassa Palacio da Bolsa -pörssissä kaupunki avaa kultakolikoidensa. Vaikuttuneena lasikatosta, joka leijuu korkealla Patio das Naçoes -loiston yläpuolella, ja ihmettelee Araha-salonki Salao Arabea, joka on inspiroinut Alhambran ja jota koristaa 18 kiloa kultaa.


Ruoka

Ruoka, jota tarjoamme, on enimmäkseen orgaanisesti tuotettu ja mukautuu Portugalin makuihin. Tule ja maistetaan, kuinka hyvä voi olla puhdas / terveellinen ruoka. Ruoka, jota keho rakastaa!


Majoitus

Luonnon sydämessä rannan ja metsän välissä, lähellä Porton kaupunkia, löytyy kaikki mitä tarvitsemme unohtumattomien hetkien viettämiseen paikassa, jossa tunteja ei lasketa ja minuutit kääntävät tunteita, vapaa-aikaa ja rauhaa.

Casa Beachliving tarjoaa loistavan rantaloman, joka on täynnä valoa ja sielua ja kutsuva ilmapiiri.


Kuljetus

Lentokone laskeutuu kauniiseen ja historialliseen Porto jossa ystävälliset suomen- ja ruotsinkieliset kiertueoppaat toivottavat sinut tervetulleeksi lentokentällä ja kuljettavat mukavaan ja ylelliseen yksityiseen huvilaan. Perillä tarjotaan tervetuliaisdrinkki ja kevyt illallinen.

...